ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ

2016-02-10 22:03

Μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη και πιο ήρεμη;;;; 

Δύσκολο να απαντήσει κανείς αλλά με λίγη προσπάθεια πολλά μπορούν να συμβούν.

    Αρχικά λοιπόν πρέπει να μάθουμε να λέμε  ''οχι'' μια λέξη που πολλοί απο εμάς δυσκολεύονται να αρθρώσουν για να μην χαλάσουν την όποια σχέση επαγγελματική ή και προσωπική. Πρέπει να κάνουμε λοιπόν τον συνομιλητή μας να  καταλάβει πως έχουμε δίκιο συζητώντας μαζί του και οχι με το να τσακωνόμαστε να προσπαθούμε να επιβάλουμε την άποψη μας.

    Ακολουθήστε μια στρατηγική οσο αναφορά την γλώσσα του σώματος.Οσο αγχωμένοι και αν είσαστε στην δουλειά το παν είναι ο συνομιλητής σας  να έχει την εικόνα ενός ατόμου γεμάτου αυτοπεποίθηση απέναντι του.

    Κανείς δεν είναι καλύτερος απο εσάς και κανένας εξυπνότερος.
    Βγάλτε για πάντα από το μυαλό σας τις αρνητικές σκέψεις. Ένας από τους κυριότερους λόγους που δεν εκμεταλλεύεστε της δυνατότητες σας, που δεν πετυχαίνετε όσα θα μπορούσατε και που στερείστε την οικονομική επιτυχία είναι η πεποίθηση ότι οι άνθρωποι που είναι πιο επιτυχημένοι από εσάς είναι καλύτεροι από εσάς.Αυτό απλά δεν αληθεύει.Πάντα πίστευα πως η σύγκριση προκαλεί δυστυχία και αποτυχία! Το ίδιο πιστεύουν και οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι. Είναι πολύ σημαντικό να νοιώθει κάποιος τη μοναδικότητα του και να μην μπαίνει στην παγίδα των συγκρίσεων με άλλους ανθρώπους. Κάθε ένας από εμάς τρέχει τη δική του κούρσα με τη δική του αφετηρία και το δικό του τερματισμό.

    Στη ζωή υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων, αυτοί που τη βλέπουν σαν παιχνίδι κι αυτοί που τη βλέπουν σαν αγώνα. Η πρώτη κατηγορία ανθρώπων είναι αυτή περνά καλά και διασκεδάζει, η δεύτερη είναι αυτή που κουράζεται και βασανίζεται. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις είναι πολύ σημαντικό να παίζεις για τη νίκη!

Όπως κι αν βλέπεις τη ζωή για να πετύχεις, πρέπει πάντα να παίζει με σκοπό να κερδίσεις και όχι με σκοπό να μη χάσεις.

 Καλή επιτυχία λοιπόν!!!!!