Το σημειωματάριο σώζει την κατάσταση!!!!

2016-01-27 21:57

Αυτό το αρθρό είναι για όλους εσάς εκεί έξω . Αισθάνεστε σαν να φεύγει όλη η ημέρα απο τα χέρια σας χωρίς να έχετε κάνει κάτι απο τις δούλειες που επρέπε; Αν ναι, τότε αυτό είναι το άρθρο για σας! Είναι τόσο απλό που ο καθένας μπορεί να το κάνει το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σημειώματαριο.Σε αυτή την εποχή που τα πάντα τρέχουν με ρύθμους τρέλλας βομβαρδιζόμαστε με υπερβολικές πληροφορίες και απαιτήσεις. Θα πρέπει λοίπον να οργάνωσουμε ετσι το καθήμερινο μας πρόγραμμα ώστε να μπόρεσουμε να ανταποκριθούμε.Αρχικά λοίπον θα δούμε καποιούς λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να κάνουμε πόλλα πράγματα μαζί. 

1.Είναι πολύπλοκο,και είσαι πιο επιρρεπής στο άγχος και τα λάθη.

2.Δεν είναι αποδοτικό,εξαιτίας της ανάγκης να αλλάζεις ταχύτητες για κάθε δουλεια. 

3.Δημιούργει τρέλλα και κάπου κάπου χρειαζόμαστε να βρούμε λίγο ηρεμία.

Κάπου εδω έρχεται το σωτήριο σημειωματάριο!!!!

1. Κάνε λίστες με τα πράγματα που έχεις να κάνεις ανα κατηγορίες.

2. Κάνε το σημειωματάριο σου εργαλείο για τις σκέψεις που σου έρχονται σε ανύποπτη φάση και οπώς πάντα μέτα απο λίγο τις ξεχνάμε γιατί καταπιανόμαστε απο κάτι άλλο.

3. Μην κάνεις τίποτα άλλο μέχρι αυτό να τελειώσει. Κάνε ένα μικρό διάλειμμα και μετά ξεκίνα το επόμενο.

4. Όταν σου έρχονται ολα μαζεμένα στην δουλεία κράτα μία σημείωση στο εργαλείο που αιχμαλωτίζεις τις σκέψεις σου το σημειωματάριο σου. Επέστρεψε στην δουλειά που έχεις ξεκινήσει να κάνεις.

5. Κάνε ενα διάλλειμα που και που να χαλαρώσεις και να σκέφτεις τις επόμενες δουλειές σου ανοίγοντας το σημειωματάριο σου που θα έχεις ήδη σημειώσει τις επόμενες αυτό θα σε βοηθήσει και σε μισοτελειωμένες δουλειές ποιος δεν αφήνει κάτι σε εκκρεμότητα;;;

Ευχαριστηθείτε λοιπον την ζωή με την βοήθεια της οργανώσης!!!!!!Μην αφήνετε για αύριο οτι μπορεί να γίνει σήμερα!!!!!!!