Μέλι και Λεμόνι!!! Ενυδατική μάσκα!!!

2016-02-08 22:39

Μέλι και Λεμόνι!!!

 

            Όχι δεν πρόκειται για τσάι στο μπαλκόνι αλλά είναι εξίσου χαλαρωτικό. Μια ενυδατική μάσκα που μπορεί να χαλαρώσει το πρόσωπο μας από την κούραση της ημέρας. Όλες έχουμε ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση πόσο μάλλον το πρόσωπο μας που όλη μέρα είναι εκτεθειμένο στο καυσαέριο της πόλης, στο make up, στο κραγιόν κλπ.

            Υπάρχει μια ενυδατική μάσκα που περιέχει μόνο δύο υλικά, τα οποία βρίσκουμε πολύ εύκολα μέσα στο σπίτι, φτιάχνεται γρήγορα και εύκολα.

Μέλι: είναι φυσικό αντιβακτηριακό και αντιφλεγμονώδες, απελευθερώνει τους πόρους και ηρεμεί την επιδερμίδα, μπορεί να παίξει όλους τους ρόλους σε κάθε στάδιο φροντίδας της επιδερμίδας από τον καθαρισμό μέχρι την ενυδάτωση και μπορείτε να το αναμείξετε με διαφορετικά φυσικά συστατικά παίρνοντας κάθε φορά ένα εξαιρετικό DIY προϊόν περιποίησης.

Λεμόνι: κάνει ήπια απολέπιση και λεύκανση, είναι θαυματουργό για την επιδερμίδα με τάση ακμής, μειώνει ορατά τις καφέ κηλίδες και τον ανομοιόμορφο τόνο, καθώς είναι φυσική πηγή Βιταμίνης C και είναι πλούσιο σε άλφα υδροξυ-οξέα. 
 

Υλικά  για την μάσκα:

·         2 κουταλάκια του γλυκού Μέλι

·         ½  χυμό Λεμόνι

 

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ρίξτε το χυμό 1/2 λεμονιού προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι και αναμείξτε τα καλά με ένα κουτάλι μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Απλώστε το σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε την για 15-20 λεπτά και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό. 
 

Καλή χαλάρωση !!!!
 

Πηγή:www.queen.gr/OMORFIA/diy/item/64827-ftiaxe-mones-sas-maska-prosopoy-me-meli-kai-lemoni