Μάσκα για Μαλλιά που λαδώνουν γρήγορα!!!

2016-01-30 20:44

Μάσκα για μαλλιά που λαδώνουν γρήγορα!!!!

 

Το γνωστό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις περισσότερες και περισσότερους από εμάς, λουζόμαστε το πρωί και μέχρι το βράδυ το μαλλί μας είναι έτοιμο για παραγωγή λαδιού!!! Οι λόγοι που λαδώνουν τα μαλλιά είναι:

·         το καυσαέριο στις πόλεις,

·         το συχνό λούσιμο,

·         η χρήση conditioner στην ρίζα και

·         φυσικά το ότι τα χαϊδεύουμε όποτε βρίσκουμε ευκαιρία (συνήθως όταν έχουμε άγχος συμβαίνει αυτό).

Έχεις πάρει την απόφαση ότι δεν θα σωθείς ποτέ από το λαδωμένο μαλλί. Ακόμη και αν χρησιμοποίησες τα καλύτερα σαμπουάν και τις καλύτερες μάσκες ...... προκοπή δεν είδες. Όμως υπάρχει τρόπος ,τα μαλλιά σου δεν θα λαδώνουν και θα δυναμώσεις την τρίχα σου. Πως??  

Διάβασε παρακάτω την συνταγή για την μάσκα μαλλιών που θα σε απαλλάξει από το λάδι.

 

Υλικά για μια δόση:

·         3 κουταλιές της σούπας τσάι δεντρολίβανο

·         2 κουταλιές της σούπας τζελ αλόης ( αν έχετε το φυτό στο σπίτι βγάζετε δυο κουταλιές της σούπας τζελ από ένα φύλλο)

·         2 κουταλιές της σούπας αβοκάντο

·         1 ½ κουταλάκι του γλυκού μέλι

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά μας στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια ωραία κρέμα. Στην συνέχεια με το πινέλο που βάφουμε τα μαλλιά μας παίρνουμε την μάσκα και την απλώνουμε στις ρίζες όπως κάνουμε και στην βαφή. Αφού την απλώσουμε κάνουμε ελαφρύ μασάζ και μετά βάζουμε την υπόλοιπη μάσκα στο κεφάλι μας. Την αφήνουμε για 40 λεπτά και λουζόμαστε κανονικά. Στο τελευταίο ξέβγαλμα το νερό να είναι χλιαρό προς το κρύο κάνει τα μαλλιά να γυαλίζουν.

Εφαρμόστε την μάσκα αυτή 1 φορά την εβδομάδα.

Καλή επιτυχία!!!!