Καλό Ταξίδι Παντελή!!

2016-02-19 12:02

Παντελής Παντελίδης

 

    Γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία Αττικής.

Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν είχε σχετικές σπουδές και ήταν αυτοδίδακτος, έμαθε μόνος του να παίζει μουσικά όργανα.

    Ο Παντελής έγινε γνωστός το 2012 όταν για πρώτη φορά εμφανίστηκε στην τηλεόραση το βίντεο του Youtube  με ένα παλληκάρι που έπαιζε την κιθάρα του και τραγουδούσε « Δεν ταιριάζετε σου λέω» μας καθήλωσε όλους.

    Αμέσως η φήμη του πήρε μεγάλες διαστάσεις μεγάλος αριθμός ατόμων τον αποθέωνε στα μαγαζιά που τραγουδούσε, είχε δυνατούς fun που δεν το εγκατέλειπαν και δεν τον εγκαταλείπουν, τελικά όλοι η Ελλάδα τον αγάπησε. Ακόμη και αυτοί που τον κατέκριναν λύγιζαν στα τραγούδια του «Αλκοολικές οι νύχτες μακριά σου …» έλεγε και γινόμασταν κομμάτια!!!

    «Είχα κάποτε μια αγάπη…» τραγουδούσαμε όλοι μαζί του!!! Ήταν ο Παντελής μας όσο και αν κάποιοι τον ήθελαν καβαλημένο σε ένα καλάμι. Γιατί  να μην ήταν άλλωστε  αφού στα 4 χρόνια επιτυχίας του συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα λαϊκά ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου, Βασίλης Καρράς, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή,  Πάολα,  Μαρτάκης και πολλοί άλλοι. Κανένας από τους συνεργάτες του δεν είχε πει κακό για τον Παντελή.

    Σε συνέντευξη του σε πρωινή εκπομπή στις 31/12/2015 δήλωνε ότι δεν ήθελε τίποτα άλλο στην ζωή του, ήταν ευχαριστημένος με αυτά που είχε…. ήταν γεμάτος.

    Η  ζωή του χαμογέλασε και αυτός άρπαξε την ευκαιρία έγινε αυτό που ήθελε και αγαπούσε, τραγουδούσε με την ψυχή του και πάνω στην σκηνή χαμογελούσε ήταν ο εαυτός του!!!Αυτό ήταν της καρδιάς του το γραμμένο όπως δήλωνε και ο ίδιος στο τραγούδι του. Όμως τον αγάπησε και ο Θεός, τον ήθελε κοντά του!!! Του τα έδωσε όλα για να μην του λείψει τίποτα από την επίγεια ζωή όταν θα τον έπαιρνε στις 18 Φεβρουαρίου 2016. Τον πήρε γιατί η θέση των αγγέλων είναι στον ουρανό.

    Αυτή την εικόνα θέλω να έχω για τον Παντελή και δεν με ενδιαφέρει ούτε τι έγινε στο αυτοκίνητο, ούτε αν είχε πιεί, ούτε τι είχε πιει!! Το τονίζω αυτό γιατί για τα νούμερα της τηλεθέασης θα ακουστούν πολλά σενάρια. Πρέπει να σκεφτούν ότι μια νέα ψυχή έφυγε και ότι τον μεγαλύτερο πόνο τον έχει η οικογένεια του!!! Ας σεβαστούμε την μνήμη του και ας παραδειγματιστούμε. Η ταχύτητα σκοτώνει.

    Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και κουράγιο στην μάνα που αποχωρίζεται το παιδί της!!

Παντελή θα σε θυμόμαστε όλοι ως το καλό παιδί που τραγουδούσε με την ψυχή του!!!

Καλό παράδεισο!!!

 

E.L.